Somefoto_asiakkaat

ASIAKKAITAMME

Olin innoissani saadessani ikuistaa suomalaisen vaatevalmistajan, Ommellisen, vaatteiden kauneuden yhdessä upean Miriamin kanssa.

 

Valokuvaukset Helsingin kaupungissa olivat todellinen ilo. Ommellisen tiimin ammattitaito ja omistautuminen heijastuivat jokaisessa yksityiskohdassa. Miriamin ainutlaatuinen eleganssi toi vaatteisiin omanlaisensa loiston.

 

Jokainen kuva kertoo tarinan laadukkaasta suunnittelusta ja kestävyydestä. Oli ilo taltioida Ommellisen intohimo vaatteiden valmistukseen, ja nähdä, miten ne sulautuivat täydellisesti Miriamin ylle.

 

Kiitos Ommelliselle ja Miriamille unohtumattomasta päivästä. Toivon, että nämä kuvat välittävät edes pienen palan suomalaisen muotoilun kauneudesta ja intohimosta. 

SomefotoXOmmellinen

Nämä asiakkaat ovat olleet avainasemassa siinä, miten olen kehittänyt omaa työtäni. Jokainen kuva on kertomus yhteisestä luovasta prosessista ja ainutlaatuisesta yhteistyöstä. 

Nina Mikkosen kanssa työskentely oli todellinen ilo, kun pääsin tallentamaan hänen persoonallisuutensa ja tyylikkään läsnäolonsa kuviksi.

 

Tinna puolestaan toi kuviin oman raikkaan näkemyksensä, ja yhdessä loimme kuvia, jotka heijastavat hänen energistä lähestymistapaansa.

 

Kipa Tiivola oli upea kokemus, ja hänen rohkeutensa kuvauksissa loi uutta ulottuvuutta somekuvitukselle.

 

Jos sinulla on mielessäsi oma somekuvauksen tarinasi, olisin innoissani kuulla siitä ja mahdollisesti olla osa sen toteutumista.

 

Valokuvaus_sisällöntuottajat

Pilatesohjaaja Jenna tuottaa säännöllisesti sisältöä omaan Instagramiin ja tarvitsi siihen valmiin kuvapankin itselleen arjen päivittämistä helpottamiseksi. Jennan kanssa oli mahtavaa työskennellä haastavasta kuvaustilasta huolimatta. 

Hyvin valmistautuneena Jennalla oli lista kuvatarpeista sekä mahdollisista pilatesasennoista. 


Somekuvia yrittäjille

Hiushuone Boosterin upeat ammattilaiset eivät ainoastaan päivittäneet kotisivujaan, vaan samalla saivat myös ammattimaiset valokuvat sosiaalisen median sisällöntuotantoa varten.

 

Emilia, Boosterin lahjakas ammattilainen, tarjoaa myös mahdollisuuden tilata hänet Somefoton kuvauksiin, missä hän loihtii täydellisen hiustyylin ja meikin.

 

Boosterin Instagramista löydät näyteikkunan Emilian ja Lauran taituruudesta. Siellä voit tutustua heidän upeisiin töihinsä ja inspiroitua viimeisimmistä hiustrendeistä sekä kauneuden hienouksista. Seuraa meitä Instagramissa saadaksesi päivittäisiä annoksia kauneutta ja ammattitaitoa.

 

 
Somekuvia yrittäjille

”I recommend warmly to end up in front of Pirets camera.

 

A positive and professional experience with a photographer who listens and puts effort in thinking together for the best result.”

 

– Tuulikki Bartosik

musician, composer

Somefoto_asiakkaitamme

”Vuoden 2020 kesästä alkanut yhteistyö on ollut sujuvaa ja helppoa aina. Kotisivujen analysointia ja parantelua, Facebook, Instagram ja Linkedin sisällön tuottamista, sekä aina tehokasta virtuaaliassistentin hommia.

 

Kehitys yli kahdessa vuodessa on huimaa – osaava ja helppoa asiointia.

Kiitos kaikesta avusta!”

 

 

-Merike Minhof, yrittäjä

Siivouspalvelu Minhof

Somefoto asiakkaitamme
SF_logo

Ota yhteyttä!

Scroll to Top