Palveluitamme

YRITTÄJÄN APULAINEN

Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjän arkea sosiaalisen median valokuvien sekä sisällöntuotannon kanssa. Myös pienet toimistotyöt, kuten kotisivujen päivittäminen sekä asiakaskirjeet onnistuvat.
Jos aikasi menee täysin oman liiketoimintasi hoitamiseen eikä somettamiselle ja pienille toimistotöille ei näytä löytyvän aikaa  –  anna meidän auttaa!

Tarjoamme:

  • kokonaisvaltaista apua  päivittäiseen sosiaalisen median hoitamiseen 
  • sosiaalisen median päivittämisen tuki
  • sosiaalisen median managerointi
  • valokuvia omaan kuvapankkiin
  • tekstejä somepäivityksiin
  • yrityksen tapahtumien hetkiä talteen
  • kuvia uusille nettisivuille
  • kotisivujen päivittämisen (WordPress ja Webnode)
  • asikaskirjeenvaihdon hoitamista
  • käännöstöitä viro-suomi-englanti

Sosiaalinen media on voimakas markkinointikanava, joka tavoittaa suuren yleisön. Olemme erikoistuneet sosiaalisen median sisällöntuotantoon ja tiedämme, miten tavoittaa oikeat ihmiset oikeaan aikaan. Luomme sosiaalisen median sisältöä, joka puhuttelee kohdeyleisöäsi ja saa heidät kiinnostumaan tuotteistasi tai palveluistasi. Olipa kyseessä tekstipohjainen viesti, kuva tai video, osaamme valita oikeat kanavat ja viestintätavat.

Älä jää jälkeen kilpailijoistasi. Anna meille mahdollisuus auttaa sinua luomaan myyvää tekstiä kotisivuillesi ja sosiaalisen median sisältöön. Ota yhteyttä meihin ja tehdään yhdessä vaikuttavaa ja tuloksellista sisältöä. 

 

Älä siis enää tuskaile somesi hoitamisen kanssa, vaan anna meidän auttaa – just siinä laajuudessa kun yrityksellesi on tarpeen. 

Hinnastostamme löydät erilaisia hintavaihtoehtoja. 

 

Sosiaalinen media on voimakas markkinointikanava, joka tavoittaa suuren yleisön.

 

Somefoto on erikoistunut sosiaalisen median sisällöntuotantoon ja tiedämme, miten tavoittaa oikeat ihmiset oikeaan aikaan.


Luomme sosiaalisen median sisältöä, joka puhuttelee kohdeyleisöäsi ja saa heidät kiinnostumaan palveluistasi ja tuotteistasi. 

 

Tuntiveloituksena tarjoamme erilaisia pientehtäviä, kuten nettisivujen asiakaslähtöisyyden analysointi sekä kotisivujen (WordPress, Webnode) päivittäminen.

Virtuaaliassistentti- palvelu taas tulee apuun, jos tarvetta on vaikka uutiskirjeen lähettämiselle, asiakaskirjeenvaihdon  hoitamiselle tai sosiaalisen median ylläpidolle.

Autamme just niissä assistenttitehtävissä missä tarvitset apua, tuntiveloituksella, ilman sitoutumista. 

Yrittäjän apulainen- palvelua voi hyödyntää etänä, oli sitten yrityksesi missä päin Suomea tahansa. 

 
Kuvagalleriaan 
Hinnasto

Etsimme  yhdessä just Sinulle ja yrityksellesi toimivan toimintamallin sosiaalisen median yksinkertaiseen ja tehokkaaseen ylläpitoon!, assistenttitehtäviin tai käännöspalveluihin (EST – FIN – ENG), ole yhteydessä. 

Tarvitsetpa sitten valokuvia sosiaalisen median kuvapankkiisi, sisältöideoita, sosiaalisen median suunnittelu-, strategia- tai analysointiapua, kotisivujen päivittämistä tai virtuaaliassistenttipalveluita, me autamme!

Sosiaalinen media on helppo ja edullinen kanava kertoa yrityksestäsi asiakkaille!

Pitkäjänteinen ja just sinun yrityksesi näköinen sisällöntuotanto on hyvä ottaa osaksi omaa yritystoimintaa.  

Tässä auttavat räätälöidyt somekuvat ja -tekstit sekä valmis oma kuvapankki, mistä voi ammentaa aina tarvittaessa materiaalia somepäivityksiin. 

Päivitämme:
Asiakkaitamme
SF_asiakkaitamme
Asiakkaitamma
Asiakkaitamme
SomefotoXOmmellinen
Visit Vuosaari
SF_logo

Ota yhteyttä!

Scroll to Top