Henkilökuvaus

HENKILÖKUVAUS

Henkilökuvaus

Miksi valita minut:

Henkilökohtainen lähestymistapa

Kun työskentelet kanssani, saat henkilökohtaista huomiota ja keskustelua ennen kuvausta. Kuuntelen toiveitasi ja tavoitteitasi tarkkaan.

 

 Taitava kuvauksen johtaminen

Osaan ohjata ja tuoda esiin parhaat puolesi kuvissa. Kokeneena valokuvaajana tiedän, miten saada sinut tuntemaan olosi mukavaksi kameran edessä.

 

Laadukkaat muistot 

Tarjoan laadukkaita ja tyylikkäitä henkilökuvia, jotka kertovat tarinaasi ja tallentavat tärkeät hetket. 

 

Valinnanvaraa:

Henkilökuvauksessa voimme räätälöidä kuvauksen tarpeidesi mukaan, kuten muotokuvat, perhekuvaukset, tai henkilökuvaukset ulkona tai valitsemassanne tiloissa.

 

Jos olet valmis luomaan muistettavia hetkiä ja haluat henkilökuvia, jotka herättävät tunteita ja tarinoita, ota yhteyttä minuun. Yhdessä voimme suunnitella täydellisen kuvauksen, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja tavoitteitasi.

Valitse minut luotettavaksi kumppaniksi henkilökuvauksessasi. Odotan innolla mahdollisuutta työskennellä kanssasi ja ikuistaa ainutlaatuiset hetkesi kuvina.

 

LISÄPALVELU

Valokuvauksen yhteyteen on mahdollista tilata myös ammattilaismeikkaaja / parturi-kampaaja Emilia. 

******* 

Oletko varannut itsellesi kuvauksen, mutta et tiedä miten laittaisit hiukset tai meikkaisit?
 
Olen Emilia, parturi-kampaaja ja meikkaaja täältä Vuosaaresta 9-vuoden kokemuksella. Voit tilata minut tekemään sinulle kampauksen ja meikin kuvauksiasi varten. Oli toiveesi luonnollisen kaunis tai räväkän näyttävä, toteutetaan sinulle sinun oloisen lookin kuvauksiasi varten. Rakastan työssäni eniten sitä kun saan asiakkaani tuntemaan itsensä upeiksi. 
 
Mikäli kiinnoistuit laita minulle ihmeessä sähköpostia emilias.bobs@gmail.com.
 
Kaikille Somefoton asiakkaille kuvauksien yhteydessä meikit ja kampaukset -10%
 
Somefoto_kampaaja

Ota yhteyttä!

Scroll to Top