Somefoto_valokuvaus

HENKILÖSTÖKUVAUS

Ammattitaitoinen henkilöstökuvauksen asiantuntija

 

Henkilöstö kuvassa

Henkilöstökuvauksessa keskityn tuomaan esiin jokaisen henkilön ainutlaatuisuuden ja persoonallisuuden. Kuvaukset heijastavat tiiminne yhtenäisyyttä ja ammattimaisuutta.

 

Laadukkaat Kuvat

Tarjoan korkealaatuisia kuvia, jotka sopivat yrityksen tarpeisiin. Ne voivat olla käytössä markkinointimateriaaleissa, verkkosivuilla, tai sosiaalisessa mediassa.

 

Joustavuus ja Ammattimaisuus

Olen valmis työskentelemään yrityksesi aikataulujen mukaan ja varmistamaan, että kuvaukset sujuvat suunnitellusti ja vaivattomasti.

 

Kuvaukset yrityksesi tiloissa tai ulkona

Henkilöstökuvaukset voidaan järjestää yrityksesi tiloissa tai ulkona, riippuen tarpeistasi ja visionneista.

 

Jos haluat tuoda esiin organisaatiosi henkilöstön ja kertoa tarinaa yrityksestäsi laadukkailla henkilöstökuvilla, ota yhteyttä minuun. Voimme keskustella tarkemmin tarpeistanne ja räätälöidä kuvauksen, joka heijastaa yrityksesi ainutlaatuisuutta.

Valitse minut luotettavaksi kumppaniksi henkilöstökuvauksesi onnistumiseen. Odotan innolla mahdollisuutta työskennellä kanssasi ja tuottaa ammattimaisia henkilöstökuvia, jotka vahvistavat brändiänne ja viestivät yrityksenne arvoja.

 
LISÄPALVELU

Valokuvauksen yhteyteen on mahdollista tilata myös ammattilaismeikkaaja / parturi-kampaaja Emilia. 

******* 

Oletko varannut itsellesi kuvauksen, mutta et tiedä miten laittaisit hiukset tai meikkaisit?
 
Olen Emilia, parturi-kampaaja ja meikkaaja täältä Vuosaaresta 9-vuoden kokemuksella. Voit tilata minut tekemään sinulle kampauksen ja meikin kuvauksiasi varten. Oli toiveesi luonnollisen kaunis tai räväkän näyttävä, toteutetaan sinulle sinun oloisen lookin kuvauksiasi varten. Rakastan työssäni eniten sitä kun saan asiakkaani tuntemaan itsensä upeiksi. 
 
Mikäli kiinnoistuit laita minulle ihmeessä sähköpostia emilias.bobs@gmail.com.
 
Kaikille Somefoton asiakkaille kuvauksien yhteydessä meikit ja kampaukset -10%
 
Somefoto_kampaaja

Ota yhteyttä!

Scroll to Top